Lähetyskappelin toiminta touko-, kesä- ja heinäkuussa

kesa_koittaa

Toimintamme jatkuu touko-, kesä- ja heinäkuussa 2020 hallituksen antamien ohjeiden puitteissa seuraavasti:

 

Toukokuu

Sanan ja rukouksen illat torstaisin klo 18:30 facebookissa / Youtubessa ohjelman mukaisesti. Helatorstaina 21.5. ei ole ohjelmaa.

Sana sunnuntaille -lähetykset ja nettipyhikset sunnuntaisin klo 11 YouTubessa.

 

Kesäkuu

Sanan ja rukouksen illat torstaisin klo 18:30 kappelin tiloissa. Tilaisuuksiin voi osallistua enintään 50 henkilöä saapumisjärjestyksessä.

Sana sunnuntaille -lähetykset sunnuntaisin klo 11 YouTubessa. Nettipyhikset jäävät kesätauolle.

Kesäkuun ensimmäisellä viikolla Open House -retket sään salliessa. Järjestämme erilliset retket klubi-illan (6-10-vuotiaat) ja K10 -illan (10+ vuotiaat) kävijöille. Seuraa ilmoittelua: https://www.lahetyskappeli.fi/tyomuodot/lapsityo/.

Kesäkuussa voidaan mahdollisesti järjestää erilaisia pienimuotisia oheistapahtumia kuten rukouskävelyjä tai piknikkejä. Näistä ilmoitetaan lähemmin.

 

Heinäkuu

Sanan ja rukouksen illat torstaisin klo 18:30 kappelin tiloissa. Tilaisuuksiin voi osallistua enintään 50 henkilöä saapumisjärjestyksessä.

Perheleiri 10.-12.7. Märkiön leirikeskuksessa enintään 50 henkilölle henkilökunta mukaan lukien. Lisätietoja on luvassa lähiaikoina.

Heinäkuun viimeisenä sunnuntaina 26.7. Sana Sunnuntaille -lähetys klo 11 YouTubessa.

 

-------------------------------------

Noudatamme kokoontumisissa hallituksen ja viranomaisten ohjeistusta.
(mm: https://valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta ja https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19)
Pyydämme kaikkia tilaisuuksiin osallistuvia käyttämään käsidesiä tullessaan kappelille ja noudattamaan vahtimestarin antamia ohjeita. Ethän tule kappelille sairaana. Suosittelemme, että riskiryhmään kuuluvat ja yli 70-vuotiaat eivät osallistu kokoontumisiin kappelin sisätiloissa. 

Tarkennamme henkilömääriä ja muita toimintatapoja hallituksen ja viranomaisten antamien ohjeiden muuttuessa. Näin ollen varsinkin heinäkuulle kaavailtuun ohjelmaan saattaa tulla muutoksia.

Tiedotamme toiminnasta ja ohjelmistamme seurakunnan Facebook -sivuilla https://www.facebook.com/leppavaaranlahetyskappeli/ sekä seurakunnan verkkosivuilla https://www.lahetyskappeli.fi/ Ajankohtaista – ja Tilaisuudet -otsikoiden alla.

-------------------------------------

Työntekijät ovat kesälomalla seuraavasti:

Marja Laitinen, lapsi- ja nuorisotyöntekijä                  8.-28.6. sekä 27.7. – 2.8.

Juha Marin, pastori                                                    29.6.-2.8.

-------------------------------------

Tervetuloa mukaan tapahtumiin ja seuraamaan ohjelmiamme!