Nina Åström - Joulun Kuningas -konsertti

Nina Åström - Joulun Kuningas

Nina Åström - Joulun Kuningas -konsertti järjestetään Leppävaaran Lähetyskappelilla osoitteessa Vallikallionkuja 1 Torstaina 14.12. klo 19:00. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa!


NINA ÅSTRÖM on yli kirkkokuntarajojen suosion saavuttanut muusikko, lauluntekijä ja artisti, joka on esiintynyt miljoonille kuulijoille yli kolmessakymmenessä maassa. Hän oli Suomen euroviisuedustaja vuonna 2000, ja nyt myös kultalevylaulaja. Hänestä on julkaistu tuhansia lehti- ja tv-haastatteluja. Hän on tehnyt vuosien aikana yhteensä noin sata laulua. Oman musiikkityylin määrittelemiseen liittyy monia ulottuvuuksia. Hän kutsuu sitä singer-songwriter -genreksi.

Koulutukseltaan Nina Åström on opettaja ja orientaatioltaan pedagogi. Hänelle on tärkeä kommunikoida nuoremman sukupolven kanssa ja siirtää kokemuspääomaa eteenpäin. Hän pitää koulutuksia työnimellä Christian communicator on stage and off stage (’Kristittynä kommunikoijana lavalla ja sen ulkopuolella’). Suomessa koulutuksia on pidetty Ryttylän Kansanlähetysopiston taidelinjalla ja Kauniaisten raamattuopiston musiikkilinjalla, samoin konserttien yhteydessä paikkakunnan muusikoille, esiintyville artisteille ja bändien vetäjille. Ulkomailla koulutuksia on järjestetty muun muassa Ukrainassa, Belgiassa, Hollannissa, Nepalissa ja Venäjällä.

Nina Åström on tullut uskoon seitsemäntoistavuotiaana ja tehnyt evankeliointityötä 1980-luvulta alkaen. Laulukeikat vievät Åströmiä erikoisiin paikkoihin, tilanteisiin ja kohtaamisiin, joista vain harvoilla suomalaisilla on ollut tietoa. Viime vuosina hänellä on ollut noin 150 matkapäivää ja noin sata keikkaa vuodessa.

Värikkäiden elämänvaiheiden kautta piirtyy esiin kansainvälinen artisti, tehtäväänsä syvästi sitoutunut ihminen. Tunnettujen evankelistojen esimerkki on vaikuttanut Åströmin tapaan toimia ja julistaa. Tällaisia ovat esimerkiksi Kalevi Lehtinen ja Ilkka Puhakka. Hilja Aaltosen kohtaaminen on ollut yksi tärkeä ja rohkaiseva kokemus Åströmin kasvuprosessissa.

Åström kokee katsovansa elämää usein toisin silmin. Hänessä asuu sekä duuri että molli, ruotsinkielisyys ja suomalaisuus. Naisena hänellä on asioihin erilainen näkökulma kuin monilla miespuolisilla työtovereillaan. Artistina elämää voi katsoa luovasti taiteellisin silmin. Kun on kiertänyt sekä kurjissa vankiloissa että yhteiskunnan luksuspaikoissa, huomaa katsovansa elämää toisella tavalla.

Nina Åström on laulanut itsensä kuulijoiden sydämiin. Hänen musiikkinsa viestii sanomaa vapahduksesta, joka on mahdollista kaikille. Hänestä julkaistu teos Toisin silmin on kertomus Kokkolasta kotoisin olevasta muusikosta, lauluntekijästä, laulajasta ja evankelistasta. Åström on myös lukenut Raamattua äänikirjaksi.

Lisätietoja

Sauli Manninen
p. 0400 618 602
sauli.manninen@aikamedia.fi

www.ninaastrom.com

 

Naisten päivä 28.4.2018
Nina Åström - Joulun Kuningas -konsertti
Ystävysty Leppävaaran Lähetyskappelin kädentaitopäivillä!
Kesäkuun kädentaitolauantaissa kuvanveistoa
Ovi hedelmälliseen työhön!
Aikuisten kädentaitopäivä 26.11.2016
Perhepäivä ensi lauantaina!
Sivujen päivitys on käynnissä 9/2016
Pe 2.9 klo 18.00 Open House - Leirimuistelot
Su 14.8 klo 11.00 Pyhäkoulut alkavat
Aamurukous keskiviikkoisin 7.00-7.30


© 2018 Leppävaaran Lähetyskappeli, Powered by NettiSite