Ystävysty Leppävaaran Lähetyskappelin kädentaitopäivillä!

 

Kaikille avoin aikuisten kädentaitopäivä on innostanut kokoontumaan yhteen jo useita kertoja.

Kädentaitotapaamiset eivät rajoitu siihen, oletko mies vai nainen, vanha konkari vai pikkujuttujen näprääjä tai uudesta tekemisestä kiinnostunut.

Kädentaitopäivä on innostava tapa tehdä yhdessä asioita, joista pitää, voi oppia ihan uutta ja samalla voi ystävystyä niin seurakuntalaisten kuin ei seurakuntalaistenkin kanssa. Tapahtuma ei nimittäin sido seurakunnan jäsenyyteen, vaan kaikki ovat tervetulleita.

sudenkorento värikäs  lintu teräs

Viime kerralla kokoonnuimme ulkona auringonpaisteessa, mutta sään mukaan on Suomessa mentävä. Siksi syksyn kädentaitopäivä pidetään sateen varalta jo valmiiksi sisätiloissa, Kappelilla  Työskentely ei ollut ainakaan tiukkapipoista, vaan meillä oli tosi hauskaa yhdessä! Toivomme, että sinäkin tulisit ja toisit mukanasi ystävän.  

Seuraava kädentaitopäivä on lauantaina 2.9 klo 12-16 Leppävaaran Lähetyskappelilla osoitteessa Vallikallionkuja 1, Espoo. Teemana syyskuun kädentaitopäivässä on toistamiseen kuvanveisto ja päämateriaaleina rautalanka, teräsverkko sekä kipsi. Mukaan tarvitset  avointa mieltä, jotain pientä evästä nyyttäri-periaatteella ja tarvikemaksun 5 €. Suositeltavaa on pukeutua vaatteisiin, jotka kestävät vähän likaantumista. Voit ottaa mukaan myös omat sivuleikkurit ja pihdit, jos omistat sellaiset.

 

Ilmoittaudu mielellään ennakkoon, p. 044 230 8394 / Marja.

Naisten päivä 28.4.2018
Nina Åström - Joulun Kuningas -konsertti
Ystävysty Leppävaaran Lähetyskappelin kädentaitopäivillä!
Kesäkuun kädentaitolauantaissa kuvanveistoa
Ovi hedelmälliseen työhön!
Aikuisten kädentaitopäivä 26.11.2016
Perhepäivä ensi lauantaina!
Sivujen päivitys on käynnissä 9/2016
Pe 2.9 klo 18.00 Open House - Leirimuistelot
Su 14.8 klo 11.00 Pyhäkoulut alkavat
Aamurukous keskiviikkoisin 7.00-7.30


© 2018 Leppävaaran Lähetyskappeli, Powered by NettiSite