Työmuodot   Lapsi- ja nuorisotyö

Hei!

Jos sinulla on ikää noin 0...25 vuotta, olet oikealla sivulla! Lähetyskappelin lapsi- ja nuorisotyö tarjoaa mukavaa tekemistä, hyvää seuraa sekä löytöretkiä raamattuun. Meillä voit liikkua, leipoa, pelata, tehdä käsillä, iloita, surra, kysyä ja kyseenalaistaa.

 

Perhepicnic     Nyt!

Perhepicnic on kesän 2018 uutuus! Ensimmäinen perhepicnic 10.6. sujui mukavasti seurustelun, katuliitutaiteilun ja frisbeen heittelyn parissa. Seuraavalle perhepicnicille kokoonnutaan sunnuntaina 15.7. klo 13:30. Kokoontuminen Leppävaaran urheilupuistossa Angry birds -puiston läheisen korkean patsaan juurella. Yhdessäoloa ja yhteistä tekemistä koko perheelle. Eväät nyyttäriperiaatteella. Seurakunta tarjoaa mehun, veden ja kertakäyttöastiat.

Tervetuloa mukaan!

Perhepicnicejä pyritään sään sallimissa rajoissa järjestämään kesällä 3-4 kertaa. Seuraa ilmoittelua tällä sivulla, seurakunnan ohjelmassa sekä seurakunnan facebook -sivulla www.facebook.com/leppavaaranlahetyskappeli.

Open House

OPEN HOUSE -TOIMINTA ON KESÄTAUOLLA. SYKSYLLÄ ALOITELLAAN ELO-SYYSKUUN VAIHTEESSA. SEURAA ILMOITTELUA!

Open house on osa Leppävaaran Lähetyskappelin lapsi- ja nuorisotyötä. Tällä hetkellä menevät Open House -illat sekä Open House sähly.

OPEN HOUSE -ILLAT

Tammikuussa 2018 klubin ja K11 -iltojen toiminta yhdistettiin. Open housen ovet ovat avoinna joka toinen perjantai kappelilla klo 18-20. Klubi on tarkoitettu alakouluikäisille ja K11 nimensä mukaisesti 11-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Myös eskari-ikäiset voivat osallistua oman vanhemman kanssa. Toiminta on osin päällekkäistä ja osin eriytettyä iän mukaan. Olet tervetullut mukaan!

OPEN HOUSE SÄHLY

Open House sähly on ohi tältä keväältä. Tulevan syksyn vuoroista ilmoitetaan, kun ne ovat tiedossa.  Lisätietoja: Joachim Bartholdi, p. 0400 764 454.

Pyhäkoulut

  aika: 
sunnuntaisin Jumalanpalveluksen yhteydessä
  paikka: 
Leppävaaran Lähetyskappeli
  kenelle: 
ryhmät 3-6 -vuotiaille sekä 7-12 -vuotiaille

PYHÄKOULUT OVAT KESÄTAUOLLA. KESÄLLÄ JÄRJESTETÄÄN PYHÄKOULUJEN TILALLA LASTEN KESÄTÖPINÄT. KESÄTÖPINÄT JÄRJESTETÄÄN YHTEENSÄ 5 KERTAA:
3.6.
17.6.
1.7.
22.7.
5.8. 

LASTEN KESÄTÖPINÖISSÄ ON TOIMINNALLISTA OHJELMAA SÄÄN SALLIESSA ULKONA, LISÄKSI PIENTÄ TAI VÄHÄN ISOMPAA PURTAVAA. TERVETULOA!

JIPPII-kuoro  

Jippii -kuoro on toistaiseksi tauolla vähäisen osallistumisen vuoksi. Jos olet kiinnostunut laulamaan Jippii- kuorossa, ota yhteyttä Sirpa Karvoseen, p. 041 532 5224. Kuoron toiminta ollaan valmiita aloittamaan uudelleen, mikäli mukaan tulee riittävästi lapsia.

Perhejumalanpalvelukset ja muut tapahtumat

Jos olet lapsi, isä, äiti, isovanhempi tai vaikka Sinulla ei olisi perhettä, olet tervetullut perhejumalanpalveluksiin! Perhejumalanpalveluksia järjestetään noin kaksi kertaa vuodessa ja niistä ilmoitetaan kuukausiohjelmassa.

Koulujen syys- ja talviloman aikana Kappelilla järjestetään koululaisille suunnattuja puolen päivän pituisia tapahtumia, joissa tarjotaan myös lounas ja välipala. Kannattaa seurata ilmoittelua!

Kesän 2018 leirit   

Kappelin kesäleirit on pidetty heinäkuun alussa Sierlan leirikeskuksessa Nummi-Pusulassa. Alakouluikäisille ja varkeille (10+) oli omat leirit. Molemilla leireillä oli ohjajien saaman palautteen perusteella mukavaa. Oi jospa oisit saanut olla mukana! Seuraa ilmoittelua seuraavista leireistä tällä sivulla.

 

TERVETULOA MUKAAN!

Lisätietoja:
Marja Laitinen               Marja on kesälomalla16.7.-6.8.2018!
Lapsi- ja nuorisotyöntekijä
p. 044 230 8394
lahetyskappeli.marjalaitinen@gmail.com

 

© 2018 Leppävaaran Lähetyskappeli, Powered by NettiSite