Työmuodot   Lapsi- ja nuorisotyö

Hei!

Jos sinulla on ikää noin 0...25 vuotta, olet oikealla sivulla! Lähetyskappelin lapsi- ja nuorisotyö tarjoaa mukavaa tekemistä, hyvää seuraa sekä löytöretkiä raamattuun. Meillä voit liikkua, leipoa, pelata, tehdä käsillä, iloita, surra, kysyä ja kyseenalaistaa.

Erityislasten vanhempien vertaistukiryhmä       Uutta!

Elokuussa kappelilla alkoi uusi ryhmä erityislasten vanhemmille. Ryhmää vetävät Rosita, p. 046 9353 315 ja Sirpa, p. 041 5325 224. Lämpimästi tervetuloa! 

Open House 

Open house on osa Leppävaaran Lähetyskappelin lapsi- ja nuorisotyötä. Tällä hetkellä menevät Open House -illat sekä Open House sähly.

OPEN HOUSE -ILLAT

Open House -illat ovat perjantai-iltana. Kokoontuminen on kappelilla ellei toisin ilmoiteta. Open house klubi-illat alakoululaisille ovat parittomien viikkojen perjantaina klo 18-20. Myös hieman alle kouluikäiset voivat osallistua klubi-iltoihin oman aikuisen kanssa. Open House K10 -illat ovat 10 -vuotiaille / 4.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille. Ensimmäinen K10 kokoontuu kappelilla perjantaina 21.9. klo 18. seuraavista K10 -illoista infotaan erikseen. Syksyn ensimmäisellä klubilla ja K10-illassa pidetään samalla kesäleirien muistelot. Tervetuloa mukaan! 

OPEN HOUSE SÄHLY            Huom! Paikka muuttunut

Tervetuloa pelaamaan sählyä Lähderannan koululle torstaisin klo 17-18. Sähly on tarkoitettu noin 6 -vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Myös lasten vanhemmat ovat tervetulleita mukaan pelailemaan.  Lisätietoja: Joachim Bartholdi, p. 0400 764 454.

Pyhäkoulut

  aika: 
sunnuntaisin Jumalanpalveluksen yhteydessä
  paikka: 
Leppävaaran Lähetyskappeli
  kenelle: 
ryhmät 3-6 -vuotiaille sekä 7-12 -vuotiaille

JIPPII-kuoro  

Jippii -kuoro on toistaiseksi tauolla vähäisen osallistumisen vuoksi. Jos olet kiinnostunut laulamaan Jippii- kuorossa, ota yhteyttä Sirpa Karvoseen, p. 041 532 5224. Kuoron toiminta ollaan valmiita aloittamaan uudelleen, mikäli mukaan tulee riittävästi lapsia.

Perhejumalanpalvelukset ja muut tapahtumat

Jos olet lapsi, isä, äiti, isovanhempi tai vaikka Sinulla ei olisi perhettä, olet tervetullut perhejumalanpalveluksiin! Perhejumalanpalveluksia järjestetään noin kaksi kertaa vuodessa ja niistä ilmoitetaan kuukausiohjelmassa. Seuraava perhejumalanpalvelus on isänpäivänä 11.11.2018.

Koulujen syys- ja talviloman aikana Kappelilla järjestetään koululaisille suunnattuja puolen päivän pituisia tapahtumia, joissa tarjotaan myös lounas ja välipala. Kannattaa seurata ilmoittelua!

Kesän 2018 leirit   

Kappelin kesäleirit on pidetty heinäkuun alussa Sierlan leirikeskuksessa Nummi-Pusulassa. Alakouluikäisille ja varkeille (10+) oli omat leirit. Molemilla leireillä oli ohjaajien saaman palautteen perusteella mukavaa. :) Oi jospa oisit saanut olla mukana! Seuraa ilmoittelua seuraavista leireistä tällä sivulla.

 

TERVETULOA MUKAAN!

Lisätietoja:
Marja Laitinen               
Lapsi- ja nuorisotyöntekijä
p. 044 230 8394
lahetyskappeli.marjalaitinen@gmail.com

 

© 2018 Leppävaaran Lähetyskappeli, Powered by NettiSite