Työmuodot   Lapsi- ja nuorisotyö

Hei!

Jos sinulla on ikää noin 0...25 vuotta, olet oikealla sivulla! Lähetyskappelin lapsi- ja nuorisotyö tarjoaa mukavaa tekemistä, hyvää seuraa sekä löytöretkiä raamattuun. Meillä voit liikkua, leipoa, pelata, tehdä käsillä, iloita, surra, kysyä ja kyseenalaistaa.

Open House 

Open house on osa Leppävaaran Lähetyskappelin lapsi- ja nuorisotyötä. Tällä hetkellä menevät Open House -illat sekä Open House sähly.

OPEN HOUSE -ILLAT

Open House -illat ovat perjantai-iltana. Kokoontuminen on kappelilla ellei toisin ilmoiteta.

Open house klubi-illat alakoululaisille ovat parittomien viikkojen perjantaina klo 18-20 peruskoululaisille ja vähän vanhemmillekin. Myös eskari-ikäiset voivatosallistua oman aikuisen kanssa.

OPEN HOUSE SÄHLY            

Tervetuloa pelaamaan sählyä Lähderannan koululle torstaisin klo 17-18. Myös lasten vanhemmat ovat tervetulleita mukaan pelailemaan. Kevään viimeinen kerta on2.5.2019. Lisätietoja: Joachim Bartholdi, p. 0400 764 454.

Pyhäkoulut

  aika: 
sunnuntaisin Jumalanpalveluksen yhteydessä
  paikka: 
Leppävaaran Lähetyskappeli
  kenelle: 
ryhmät 3-6 -vuotiaille sekä 7-12 -vuotiaille

Perhejumalanpalvelukset ja muut tapahtumat

Jos olet lapsi, isä, äiti, isovanhempi tai vaikka Sinulla ei olisi perhettä, olet tervetullut perhejumalanpalveluksiin! Perhejumalanpalveluksia järjestetään noin kaksi kertaa vuodessa ja niistä ilmoitetaan kuukausiohjelmassa. 

Koulujen syys- ja talviloman aikana Kappelilla järjestetään koululaisille suunnattuja puolen päivän pituisia tapahtumia, joissa tarjotaan myös lounas.  Hiihtolomalla 2019 koululaistapahtumassa koodattiin ja rakennettiin eläinhahmoja kierrätysmateriaalista. Syysloman tapahtumasta ilmoitetaan tarkemmin alkusyksystä. 

Kesän 2019 leirit   

Ensi kesän leirit järjestetään Sierlan leirikeskuksessa Nummi-Pusulassa. Alakouluikäisille ja varkeille (10+) oli omat leirinsä. Lasten leiri 7-10-vuotiaille on  9.-11.7.2019 (ti-to) ja varkkileiri 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille on 3.-5.8.2019 (la-ma). 10-vuotiaat voivat valita, kummalle leirille osallistuvat. Tarkemmat tiedot leirien sisällöstä, aikatauluista ja ilmoittautumisesta on luettavissa tällä sivulla keväällä 2019. Halutettasi kysyä lisää leireistä, voit myös ottaa yhteyttä Marjaan, ks yhteystiedot alla.

 

TERVETULOA MUKAAN!

Lisätietoja:
Marja Laitinen               
Lapsi- ja nuorisotyöntekijä
p. 044 230 8394
lahetyskappeli.marjalaitinen@gmail.com

 

© 2019 Leppävaaran Lähetyskappeli, Powered by NettiSite