Lähetyskappelin kesäkuulumisia

Lähetyskappelilla on rukousillat torstaisin klo 18:30. Poikkeuksena on juhannusviikko, jolloin ei ole rukousiltaa. Heinäkuun viimeisellä viikolla järjestetään perheleiri. Jumalanpalvelukset aloitetaan näillä näkymin elokuussa.

Kokoontumisrajoituksen ovat lieventyneet Espoossa 15.6. alkaen. Lähetyskappelin osalta olemme päätyneet rajoitusten puitteissa jatkamaan toimintaa seuraavasti:

  • Torstain rukousillat pidetään kappelilla klo 18:30. Rukousiltoihin ei tarvitse enää ilmoittautua ennakkoon. Huomaathan, että juhannusviikolla ei ole rukousiltaa.
  • Heinäkuun viimeisellä viikolla 27.-29.7. järjestetään perheleiri Märkiön leirikeskuksessa Hyvinkäällä. Perheiden lisäksi leirille voivat ilmoittautua myös noin 7-9-vuotiaat koululaiset ilman omia vanhempia. Lisätietoja leiristä: linkki.
  • Heinäkuun viimeisenä lauantaina 31.7. klo 14 kokoonnutaan jälleen picnicille. Opastus Vallikallionkujan kääntöpaikalta. (Säävaraus.)

Jumalanpalvelukset pyritään aloittamaan elokuussa. Seuraamme tiiviisti muutoksia kokoontumisrajoituksissa. Jumalanpalvelusten järjestäminen on tällä hetkellä haastavaa, koska yleisötilaisuuksissa henkilöiden tai seurueiden välillä on oltava 2 metrin väli, ja lähetyskappelin sali on melko pieni.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Jos kaipaat lisätietoja tai keskustelu- tai rukousapua, voit ottaa yhteyttä seurakunnan pastoriin Vilho Savolaiseen 040 749 9433.

 

 

 

Toimisto on suljettu 28.7.
Linkki Sana Sunnuntaille -ohjelmaan 25.7.2021
Linkki Sana Sunnuntaille -ohjelmaan 18.7.2021
Linkki Sana Sunnuntaille -ohjelmaan 11.7.2021
Linkki Sana Sunnuntaille -ohjelmaan 4.7.2021
Lähetyskappelin kesäkuulumisia
Ilmoittautuminen perheleirille on auennut!


© 2021 Leppävaaran Lähetyskappeli, Powered by NettiSite